INFO: Pigmentointi/ Microblading, Mikroneulausterapia, Lipovacuum, Transion EMS/ Facelift EMS, Detox-Infrapunapussihoito


 
 Kestopigmentointi,
eli kosmeettinen tatuointi on silmien, huulten ja kulmakarvojen pysyvää korostamista. Se korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa.
Miten kestopigmentointi tehdään?
Kestopigmentoinnin tekemisessä käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, sekä nimenomaan tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Pigmenttiväri viedään ihon pintakerroksen alle tatuointikynän kaltaisella laitteella. Käsittely ei satu kuten tatuointi, sillä neula ei pistä yhtä syvälle ihoon. Paras lopputulos saadaan uusimalla käsittely aikaisintaan 4 viikon kuluttua.
Ennen varsinaisen kestopigmentoinnin tekemistä työ kannattaa suunnitella ja piirtää iholle helposti poistettavalla värillä, samalla valitaan toivottu malli esimerkiksi kulmakarvojen muodolle. Pigmentoinnin tulos näyttää 3-4 päivän ajan noin 30 % tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, “hilseilee”, kuolleen ihosolukon mukana pois.
 
Kestopigmentoinnin ja Microbladingin kotihoito-ohjeet:
Parannuttuaan kestopigmentointi ja microblading eivät vaadi erityistä hoitoa. Alkuvaiheessa on kuitenkin tärkeää varmistaa ihon paraneminen. Käsiteltyä aluetta sivellään viikon ajan 3 kertaa päivässä apteekista saatavalla Bevita, Bepanthen (paras kulmiin) tai Lacri-Lube (herkille silmille) voiteella.
Tulehdusvaaran vuoksi käsiteltyä aluetta ei saa meikata 5 ensimmäisen päivän aikana. Saunominen, auringonottaminen ja uiminen on myös kiellettyä ensimmäisen viikon aikana.
Kestopigmentointi pysyy ihossa kudoksesta riippuen noin 2-5 vuotta ja se haalistuu pikkuhiljaa. Ylläpitovahvistus kannattaa tehdä ennen kuin muoto katoaa kokonaan. Yleisin ylläpitovahvistus väli on noin kahden vuoden kuluttua pigmentoinnista.
Microblading häviää kudoksesta kokonaan 1-2 vuodessa. Ylläpitovahvistus on noin vuoden välein.
 
Microblading: Mitä Microblading on?
Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin.
Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna.
Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa.
 
Mikroneulausterapia,
on kehittynyt tekniikka, joka stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.
Mikroneulausterapiaa käytetään ihon anti-aging-hoidoissa, selluliitin käsittelyssä, raskausarville ja hiusten lähtöön, sekä naisille että miehille.
 
Miten mikroneulaus toimii?
Kliinisten tutkimusten mukaan mikroneulaus on tehokkaampaa kuin kuorivat hoidot, kuten kuoriva laser, mikrokuorinta tai kemiallinen kuorinta ja aivan yhtä tehokasta kuin muut ei-kuorivat hoidot, kuten ILP, CO2 ja fraxel-laser, mitä tulee näiden menetelmien kykyyn stimuloida kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja siten siis paksuntaa ihoa ja näin ollen madaltaa ryppyjä ja tasoittaa arpia.

Täydellinen hoitoaineiden imeytyminen:
Mikroneulausrullassa on 540 erittäin kapeaa neulaa, jotka tekevät ihoon pieniä mikroreikiä. Tämä stimuloi ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla.
Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät terapeuttiset seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin ja pääsevät vaikuttamaan merkittävästi ihon kuntoon. Tutkimukset ovat osoittaneet, että mikroneulaus myös paksuntaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät. Tulokset näkyvät 3-5 viikon kuluttua hoidosta, kun ihosolukko on uusiutunut.
Hoidot tehdään ihon kunnosta riippuen noin 1 kuukauden välein. 
Hoito-kuuri sisältää 6 käyntiä.
 
Milloin Mikroneulaus?
(Mikroneulaus vaikuttaa vain paikallisesti hoidetulla alueella)
*Ihon jäntevyyden ja elastisuuden parantamiseen
*Ikäryppyihin ja juonteisiin
*Auringon vaurioittamalle iholle
*Ikä-ja pigmenttiläiskiin
*Suurihuokoiselle ja epäpuhtaalle iholle
*Kuivalle iholle
*Arpien häivyttämiseen (akne)

Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Milloin hoitoa ei saa tehdä?
(Mikroneulaus vaikuttaa vain paikallisesti hoidetulla alueella)
*Ärtynyt ja tulehtunut iho
*Aktiivinen ruusufinni
*MAREVAN lääkitys
*Huuliherpes (huulten alue: ennen hoitoa kannattaa ottaa estolääkitys, jos tiedät kärsiväsi huuliherpeksestä)
*Psoriaasis on tulehdustilassa
*Tulehtunut atooppinen iho (muuten atooppiselle iholle, ihoa paksuntava vaikutus)

Toimenpiteet Mikroneulauksen jälkeen:
Ihoon ei saa koskea 6 tuntiin. Näin vältytään mahdollisilta tulehduksilta. Reagointi hoitoon on yksilöllistä, mutta iho voi punoittaa ja lievästi kihelmöidä parista tunnista-päivään hoidon jälkeen.
Saunaa, uimista ja jumppaa ei suositella pariin päivään. Auringonottoa on syytä välttää n. 10 vrk hoidon jälkeen.
Hoidosta seuraavana päivänä voit jo käyttää normaalia kosmetiikkaa, suosi kosteuttavia voiteita, ja käyttää normaalisti meikkiä.

Lipovacuum-tyhjiötekniikka alipaineella, vartalon muokkaukseen ja selluliitin hoitoon:
Koko kehon hoitoon kehitetty Lipovacuum-laite käyttää sykkivää Lipo-Dermology-tyhjiötekniikkaa, joka parantaa ihon väriä, joustavuutta, murtaa kovettunutta rasvasolukkoa, stimuloi verenkiertoa sekä rentouttaa. Lipo-Dermology-tekniikassa imun synnyttämät värähtelyt kulkevat ihon läpi aaltoina supistaen ja stimuloiden ihonalaisia rakenteita toistuvasti. Stimulointi parantaa ihon joustavuutta, kiinteyttä sekä vähentää roikkuvuutta, juonteita sekä ryppyjä.
 
Hoitovaihtoehdot:
*Rasvakudosten hajotushoito
*Ihon kiinteytys
*Lihasten rentoutushieronta
*Verenkierron stimulaatio
 
Rasvakudosten hajotushoito-ohjelmassa värähtely kohdistuu ihonalaiseen kerrokseen ja edistää näin ollen rasvakudoksen eli selluliitin hajoamista.
Ihon kiinteytysohjelmassa jatkettu värähtely vetää ihoa varovasti kireämmälle stimuloiden samalla verenkiertoa ja kiinteyttämällä ihoa.
Lihasten rentoutushieronta ohjelmassa imun synnyttämä hieronta käsittelee lihaksia varovasti, jolloin ne tuntuvat löysemmiltä ja rennommilta.
Verenkierron stimulointiohjelmassa jatkuva imu stimuloi ihoa ja lisää verenvirtausta virkistäen sekä elvyttäen ihoa.
Laite on suunniteltu koko keholle ja erityisesti reisien, pakaroiden, käsivarsien, vatsan, kaulan ja kaksoisleuan alueille.
Hoidot ovat täysin kivuttomia ja turvallisia ilman ärsyttäviä tai allergisoivia kemikaaleja.
Hoitosuositus on 1-2 kertaa/ viikossa.
 
TRANSION Professional-sähköstimulaatio infrapunalla, lihasten manipuloimiseen ja rasvanpoistoon sekä Kasvojenkohotus Faceliftillä (Electrical muscle stimulation EMS):
Facelift -sähköinen lihasstimulaatio kasvoille:
EMS perustuu nimensä mukaisesti lihasten stimuloimiseen eli jumppaamiseen. Ohjelma supistaa ja rentouttaa lihaksia samalla tavalla kuin esimerkiksi salilla tapahtuu lihaksille lihaskuntoa tehdessä. Näin kasvojen lihaksia saadaan vahvistettua ja ilme kohenee luonnollisella tavalla. Kasvoista löytyy paljon lihaksia, joita ei niin sanotusti normaalissa arjessa tule käytettyä ja laitteella saadaan kohdistettua vaikutusta myös näihin lihaksiin.
 
Transion ZlimLine -sähköinen lihasstimulaatio vartalolle:
Laitteessa on 20 kumityynyllä varustettua elektrodia, jotka siirtävät lihaksiin (säädetyllä teholla) matalan taajuuden sähkösykkeitä, jotka supistavat ja rentouttavat lihaksia tietyssä rytmissä.
Transion ei ainoastaan vahvista ja stimuloi lihaksia, vaan myös nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä auttaa poistamaan liiallista nestettä. Yksi hoitokäynti kuluttaa asiakkaasta riippuen 500-700 kaloria.
Transionin elektrodit päästävät (sähkösykkeiden lisäksi) infrapuna-aaltoja. Infrapuna-aallot hajottavat rasvakudosta ja selluliittia, täten ihostasi tulee kiinteämpi ja tasaisempi.
 
Menetelmä:
Transion pystyy siihen mihin aivot eivät pysty. Aivot stimuloivat useita lihassäikeitä, mutta Transionilla voi vaikuttaa kaikkiin lihassäikeisiin (lihassäikeiden toiminta synkronoituu tehokkaammin). Toisin kuin aivojen toiminta, Transion pystyy siirtämään tasaisia ja laadukkaita sykähdyksiä toimiviin lihasryhmiin sydämen tai verenkierron toimintaa häiritsemättä ja aiheuttamatta väsymystä. Näin myös tulokset ovat parempia ja turvallisempia.
 
Lihakset stimuloidaan sähkösykkeillä eli syke siirtyy lihaksiin hermosäikeiden kautta. Impulssin tehtävänä on supistaa lihaksia ja lisätä mekaanista aktiivisuutta. Lihakset supistuvat jokaisen sykähdyksen seurauksena. Mikäli lihaksia stimuloidaan useimmilla sykähdyksillä, lihassäikeet ovat jatkuvassa liikkeessä eikä stimulointi ehdi päättyä ennen seuraavaa impulssia. Näin lihakset ovat jatkuvasti töissä. Tämä ilmiö tunnetaan myös nimellä tetanisaatio eli toistuva stimulointi, mikä on toistuvien toisiinsa liitettyjen värähdysten seurausta.
 
Lihasten työnlaatu ja määrä riippuu laitteen asetuksista sekä tehosta ja myös elektrodien oikean paikan valinnalla on merkitystä. Intensiteetti mitataan milliampeereina (mAmp) jota ei ohjelmoida edeltävästi, mutta sitä voidaan kuitenkin lisätä jatkuvasti laitetta käytettäessä. Aktivoitujen lihassäikeiden määrä riippuu laitteen tehonsäädöstä. Laitetta suurella teholla käytettäessä, suurempi määrä lihassäikeitä aktivoituu ja mikäli teho on matala, myös aktiivisten lihassäikeiden määrä on pienempi. Yleisenä sääntönä on, että laitteen käyttö aloitetaan matalalla teholla ja tehoa lisätään asteittain.
 
Vaikutukset:
*Ihonalainen rasvakudos vähenee
*Lihakset kiinteytyvät ja vahvistuvat
*Vartalon muokkaus
*Facelift kohotus
*Liiallinen neste poistuu
*Kudosten kiinteytyminen ja uudistuminen käynnistyy
*Synnytyksestä palautuminen ja kiinteytyminen
*Ympärysmitat pienenevät
*Aineenvaihdunta tehostuu
 
Sopii hoitomuotona myös seuraaviin:
*Selkänikamiin liittyvät vaivat
*Vakava krooninen selkäkipu
*Reumaattiset taudit
*Lihaksien kasvattaminen
*Lihaksien kiinteyttäminen
*Fysikaalinen kuntouttaminen
 
Milloin hoitoa ei saa tehdä?
*Raskaus
*Epilepsia
*Sydänsairaudet
*Sydämentahdistimet tai muut laitteet
 
Transion Professional sopii sekä miehille että naisille kehon ongelma-alueiden treenaamiseen (käsivarret, rintalihakset, vatsa, sääret, lantio, pakarat). Ennen jokaista harjoittelukertaa ja aina harjoittelun jälkeen on muistettava juoda reilusti vettä. 
Maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi Transionia suositellaan käytettäväksi
2-3 kertaa viikossa.
 
Muista Vartalonmuokkaushoitoja tehostavat kotihoitotuotteet!
Tuotteet valitaan hoidettavan vartalon alueen mukaan.
 
Detox-Infrapunapussihoito:
FIR65º Infrapunapussi on innovatiivinen tuote, joka stimuloi kehoa tehokkaasti lähietäisyydeltä syvälämpösäteiden avulla. FIR syvälämpö on energiaa, joka muuttuu lämmöksi osuessaan ihmisen kehoon.
Infrapunapussi on turvallinen ja tehokas tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä ja auttaa huomattavasti painonhallintaan, laihduttamiseen, selluliitin poistamiseen sekä lihasten palautumiseen.
Hoidossa yhdistyvät terveydenhoito ja laihdutustoiminnot ilman mitään negatiivisia vaikutuksia ihmiskehoon.
Hoitosuositus on ensimmäiset 5-10 käyntiä: 2-3 kertaa viikossa/ 40 min.
Ylläpito suositus on 1-2 kertaa viikossa/ 40 min.

Tule kokeilemaan infrapunapussihoitoa tai ota kehollesi tehokas 5-10 kerran sarja-hoito.

Vaikutukset:
*Parantaa verenkiertoa
*Poistaa tehokkaasti kuona-aineita kehosta
*Tuhoaa mm. flunssabakteereja, aiheuttaessaan keinotekoisen kuumeen kehoon
*Auttaa venähdyksiin ja lihaskouristuksiin
*Auttaa unettomuuteen
*Helpottaa vatsavaivoja
*Stimuloi ihosolujen uusiutumista ja parantaa myös ihon kimmoisuutta

Apua seuraaviin:
*Selkäkipuihin
*Niveltulehduksiin
*Reuman oireisiin ja nivelkipuihin
*Vaihdevuosiin
*Verenpaineeseen
*Stressiin
*Painonhallintaan
*Ihosairauksiin
 
Urheilun ja kuntoilun tukena:
*Nopeuttaa palautumista
*Auttaa parantamaan lihasten venyvyyttä ja jäntevyyttä = nivelten liikkuvuus kasvaa
*Vähentää särkytiloja
*Poistaa maitohappoja elimistöstä
*Apuväline nopeaan painon pudotukseen
 
KG Salonki
Lapinlahdenkatu 19
00180 Helsinki 
kynsimuotoilut,
kynsikoulutukset,
ripsienpidennys,
mikroneulausterapia,
pigmentointi palvelut,
kasvohoidot,
kasvojen kohotushoidot,
vartalonmuokkaushoidot,
laser karvanpoisto,
hampaiden kevytvalkaisu,
kauneusillat ja kauneuspäivät ryhmille
 
Anna Deryng
kgsalonki@gmail.com
050 322 5512 
 
y-tunnus: 1951653-3

 

Comments are closed.