EMS-sähköstimulaatio


-Kasvoille Facelift 5x •390€
-Vartalolle 5x •390€/ 10x •690€ (sisältää kaksi hoidettavaa aluetta)

EMS-sähköstimulaatio infrapunalla, lihasten manipuloimiseen ja rasvanpoistoon sekä Kasvojenkohotus Faceliftillä (Electrical muscle stimulation EMS):
Laitteella tehdään painonlaskuun ja lihasten treenaamiseen tarkoitettuja hoitoja.
Prosessi käynnistää kehossa ja lihaksissa tavanomaisen aineenvaihdunnan sekä kemiallisia muutoksia, jotka ovat verrattavissa perinteiseen fyysiseen harjoitteluun.
Energiaa kuluu, rasvaa palaa ja lihakset vahvistuvat sekä kiinteytyvät.
Kasvoista löytyy paljon lihaksia, joita ei niin sanotusti normaalissa arjessa tule käytettyä ja laitteella saadaan kohdistettua vaikutusta myös näihin lihaksiin.

Facelift-sähköinen lihasstimulaatio kasvoille:
EMS perustuu nimensä mukaisesti lihasten stimuloimiseen eli jumppaamiseen. Ohjelma supistaa ja rentouttaa lihaksia samalla tavalla kuin esimerkiksi salilla tapahtuu lihaksille lihaskuntoa tehdessä. Näin kasvojen lihaksia saadaan vahvistettua ja ilme kohenee luonnollisella tavalla. Kasvoista löytyy paljon lihaksia, joita ei niin sanotusti normaalissa arjessa tule käytettyä ja laitteella saadaan kohdistettua vaikutusta myös näihin lihaksiin.

EMS-sähköinen lihasstimulaatio vartalolle:
Laitteessa on 20 kumityynyllä varustettua elektrodia, jotka siirtävät lihaksiin (säädetyllä teholla) matalan taajuuden sähkösykkeitä, jotka supistavat ja rentouttavat lihaksia tietyssä rytmissä. EMS ei ainoastaan vahvista ja stimuloi lihaksia, vaan myös nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä auttaa poistamaan liiallista nestettä.
Yksi hoitokäynti kuluttaa asiakkaasta riippuen 500-700 kaloria.
Sähköstimulaattorin elektrodit päästävät (sähkösykkeiden lisäksi) infrapuna-aaltoja. Infrapuna-aallot hajottavat rasvakudosta ja selluliittia, täten ihostasi tulee kiinteämpi ja tasaisempi.

Menetelmä:
EMS pystyy siihen mihin aivot eivät pysty. Aivot stimuloivat useita lihassäikeitä, mutta sähköstimuloinnilla voi vaikuttaa kaikkiin lihassäikeisiin (lihassäikeiden toiminta synkronoituu tehokkaammin). Toisin kuin aivojen toiminta, EMS pystyy siirtämään tasaisia ja laadukkaita sykähdyksiä toimiviin lihasryhmiin sydämen tai verenkierron toimintaa häiritsemättä ja aiheuttamatta väsymystä. Näin myös tulokset ovat parempia ja turvallisempia.

Lihakset stimuloidaan sähkösykkeillä eli syke siirtyy lihaksiin hermosäikeiden kautta. Impulssin tehtävänä on supistaa lihaksia ja lisätä mekaanista aktiivisuutta. Lihakset supistuvat jokaisen sykähdyksen seurauksena. Mikäli lihaksia stimuloidaan useimmilla sykähdyksillä, lihassäikeet ovat jatkuvassa liikkeessä eikä stimulointi ehdi päättyä ennen seuraavaa impulssia. Näin lihakset ovat jatkuvasti töissä. Tämä ilmiö tunnetaan myös nimellä tetanisaatio eli toistuva stimulointi, mikä on toistuvien toisiinsa liitettyjen värähdysten seurausta.

Lihasten työnlaatu ja määrä riippuu laitteen asetuksista sekä tehosta ja myös elektrodien oikean paikan valinnalla on merkitystä. Intensiteetti mitataan milliampeereina (mAmp) jota ei ohjelmoida edeltävästi, mutta sitä voidaan kuitenkin lisätä jatkuvasti laitetta käytettäessä. Aktivoitujen lihassäikeiden määrä riippuu laitteen tehonsäädöstä. Laitetta suurella teholla käytettäessä, suurempi määrä lihassäikeitä aktivoituu ja mikäli teho on matala, myös aktiivisten lihassäikeiden määrä on pienempi. Yleisenä sääntönä on, että laitteen käyttö aloitetaan matalalla teholla ja tehoa lisätään asteittain.

Vaikutukset:
*Ihonalainen rasvakudos vähenee
*Lihakset kiinteytyvät ja vahvistuvat
*Vartalon muokkaus
*Facelift kohotus
*Liiallinen neste poistuu
*Kudosten kiinteytyminen ja uudistuminen käynnistyy
*Synnytyksestä palautuminen ja kiinteytyminen
*Ympärysmitat pienenevät
*Aineenvaihdunta tehostuu

Sopii hoitomuotona myös seuraaviin:
*Selkänikamiin liittyvät vaivat
*Vakava krooninen selkäkipu
*Reumaattiset taudit
*Lihaksien kasvattaminen
*Lihaksien kiinteyttäminen
*Fysikaalinen kuntouttaminen

Milloin hoitoa ei saa tehdä?
*Raskaus
*Epilepsia
*Sydänsairaudet
*Sydämentahdistimet tai muut laitteet

EMS-sähköstimulaatio sopii sekä miehille että naisille kehon ongelma-alueiden treenaamiseen (käsivarret, rintalihakset, vatsa, sääret, lantio, pakarat). Ennen jokaista harjoittelukertaa ja aina harjoittelun jälkeen on muistettava juoda reilusti vettä. 
Maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi sähköstimulaatiota suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa.

Online-varauspalvelumme on helppo ja nopea, varaa itsellesi sopivin palveluaika täältä!

Lämpimästi Tervetuloa!

KG Salonki
Lapinrinne 2 F
00180 Helsinki, Kamppi
Kartta / Map

Anna Deryng
kgsalonki@gmail.com
050 322 5512

y-tunnus: 1951653-3