Laser karvanpoisto


Laservalo karvanpoisto:
Kainalot x2 •150€
Bikiniraja x2 •150€
Kasvot x2 •150€
SARJAHOITO -etu: bikiniraja tai kainalot x4 •249€

Laservalo karvanpoisto:
1.Mitä esivalmisteluja laservalo-ihokarvojenpoistolaitteen käyttö edellyttää?
Laser-ihokarvanpoistolaitteiden käyttö ei edellytä muita valmisteluja kuin ihon puhdistamisen. Ihokarvojen laserpoiston tehokkain tulos saadaan vaalealla iholla. Siksi laitetta käyttäessä on suositeltavaa välttää auringonottoa ja keinorusketusta.

2.Minkä pituisiin ihokarvoihin laserpoistoa voidaan käyttää?
Parhaat tulokset saadaan ihokarvojen ollessa 1-3 mm pitkiä, joten pitkien ihokarvojen lyhentäminen on suositeltavaa ennen laitteen käyttöä. Ihokarvojen tulee kuitenkin näkyä selvästi, jotta laser voidaan kohdistaa suoraan juuriin.

3.Miltä iho näyttää käsittelyn jälkeen?
Yleensä ihossa ei näy havaittavia muutoksia. Käsittelyn jälkeen voi ilmetä lievää punoitusta, mutta tämä häviää normaalisti 24 tunnissa. Paikallinen punoitus käsittelyn jälkeen johtuu juurituppien tuhoutumisesta, ja se on aivan normaalia. Liian korkea tehotaso voi aiheuttaa pidempään kestävää punoitusta, mutta se häviää iholta melko pian.

4.Onko ihokarvojen laserkäsittelyn jälkeen vältettävä jotakin?
Aurinkoa ja keinorusketusta on vältettävä vähintään viikon ajan laser-käsittelyn jälkeen. Jos auringolle altistumista ei voida estää, on suositeltavaa käyttää aurinkosuojavoidetta. Hankaavia puhdistusaineita ja ihon kuorintaa on hyvä välttää. Uimista klooratussa vedessä sekä kuumaa kylpyä on syytä välttää 2 vuorokauden ajan.

5.Miten ihoa kannattaa hoitaa käsittelyn jälkeen?
Käsitellyn alueen viilentämiseksi voidaan halutessa käyttää hajustamatonta rauhoittavaa voidetta, jäähaudetta tai märkää pyyhettä. Käsitellyn alueen hygieniasta on hyvä huolehtia erityisesti seuraavan kolmen päivän ajan. Alueen voi pestä myös antibakteerisella saippualla kahdesti päivässä. Kainalokäsittelyn jälkeen on hyvä välttää antiperspiranttien käyttöä 2-3 päivän ajan.

6.Miten usein ihokarvojen laser-käsittely voidaan uusia?
Käsittely tehdään 1-3 viikon välein, jolloin on nähtävissä millä ihoalueilla käsittely kannattaa uusia ja kuinka tiheään tahtiin. Saman alueen liian usein toistuva laser-käsittely voi aiheuttaa punoitusta ja turvotusta.

7.Kuinka monta käsittelyä tarvitaan kaiken kaikkiaan?
Laseriin perustuvaa ihokarvojen poistoa pidetään yleensä tehokkaana ja pysyvänä 5-8 käsittelykerran jälkeen. Tämä vaihtelee eri henkilöillä ja riippuu myös käsiteltävästä alueesta, ihokarvojen tiheydestä, ihokarvojen kasvusyklistä ja niiden väristä. 
Laserkäsittely tehoaa parhaiten vaalealla iholla oleviin tummiin ihokarvoihin, mutta pysyviä tuloksia saadaan yleensä sekä tummille että vaaleille ihokarvoille vasta useiden käsittelykertojen jälkeen. 
Jotkut tarvitsevat enemmän ja toiset vähemmän käsittelyjä toivotun tuloksen saamiseksi. Jokaisen käsittelykerran jälkeen on havaittavissa ihokarvojen kasvun vähenemistä käsitellyllä alueella.

8.Voiko muita ihokarvanpoistomenetelmiä käyttää käsittelyjen välissä?
Laservalo -ihokarvanpoistolaitteen käyttö edellyttää, että ihokarva on juuritupessa kiinni. Siksi epilaattorin, vahan ja pinsettien käyttöä ei suositella käytettäväksi samanaikaisesti. Normaali ihokarvojen höylääminen ja poistovoiteet sopivat käytettäväksi käsittelyjen välissä. Ihokarvojen vaalentamista ei suositella, koska silloin laser ei tehoa yhtä hyvin.

Online-varauspalvelumme on helppo ja nopea, varaa itsellesi sopivin palveluaika täältä!


Lämpimästi Tervetuloa!

KG Salonki
Lapinrinne 2 F
00180 Helsinki, Kamppi
Kartta / Map

Anna Deryng
kgsalonki@gmail.com
050 322 5512

y-tunnus: 1951653-3