Plasma Pen hoidot


-“Foxy” kulmat •280€
-Yläluomet ja silmänurkan rypyt •300€
-Alaluomet •300€
-Ylä- ja alaluomet + silmänurkan rypyt •570€
-Nasolabiaalit •220€
-Huulirypyt •220€
-Nasolabiaalit ja huulirypyt •410€
-Poskien rypyt •420€
-Leuan alunen •420€
-Kaula (isompi alue käsitellään osissa, max. 3 käyntiä) •650€

Olethan täysin terve hoitoon tullessasi, koska pienikin tulehdus elimistössä pidentää paranemisprosessia.

Mitä on plasma?
Plasmasalama syntyy, kun ihon kosteus yhdessä energian ja hapen kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka välittömästi supistaa ja kiinteyttää ihoa.
Plasmasalamasta ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, joka vapauttaa lämpöä syvemmälle ihoon, aina dermikseen saakka. Tämä käynnistää ihon luonnollisen kiinteytymisreaktion, joka jatkuu useamman kuukauden hoidon jälkeen.

Mikä on Plasma Pen hoito?
Hoidossa muodostetaan iholle pieniä mikrotraumoja plasma kynällä. Laitteen hoitopää ei kosketa ihoa vaan trauman tekee plasmasalama. Tämä mikrotrauma stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan kasvutekijöitä, eli fibroblasteja iholle. Hoidon jälkeen jäljet näkyvät iholla noin 10 päivää, jonka jälkeen iho jatkaa vielä uudistumista ja kiinteytymistä noin 3 kuukauden ajan.

Plasmalla voidaan poistaa iholta mm. raskausarpia, maksaläiskiä sekä kiristää huomattavasti silmien, kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa.
Hoito on turvallinen, vähäriskinen ihokudokselle sekä lähes kivuton, koska iho puudutetaan pinnallisesti voiteiden avulla.

Hoidon jälkeen:
Käsittelyn jälkeen hoidettu alue suojataan suojavoiteella esim. Bepanthenilla 10 päivän ajan. Punoitus, turvotus, lievä kutina ja kiristävä tunne ovat mahdollisia hoidon jälkeisinä päivinä.
Meikkiä tai muita hoitotuotteita ei saa käyttää, ennen kuin ruvet ovat kokonaan poistuneet/parantuneet iholta.
Hikiliikunta, uinti ja sauna on kielletty rupien parantumisen ajan, eli 10-20 päivän ajan.

Käsitelty alue on heti hoidon jälkeen hieman punoittava ja mikropisteet näkyvät selkeästi. Seuraavana päivänä iho on jonkinverran turvonnut, tämä on normaalia hoidetun alueen traumatisoitumisen vuoksi. Voit käyttää kylmää turvotuksen helpottamiseksi, esim. lihaskipuun tarkoitettua geelipussia. Turvotus laskee kuitenkin 2-4 päivässä kokonaan.
Kolmantena päivänä on jo nähtävissä selkeästi tulosta hoidosta ja iho on siistimmän sekä kiinteämmän näköinen. Lievä ihon punoitus voi jatkua kuitenkin jopa 3 viikkoa.

Yhdellä hoitokerralla saadaan jo näyttävä tulos ja monesti riittäväkin. Haasteellisemmissa tapauksissa, kuten hyvin syvät arvet tai juonteet, käsittely kannattaa uusia. Lisäkäynti suoritetaan aikaisintaan 3 kuukauden kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta.

》Online-varauspalvelumme on helppo ja nopea, varaa itsellesi sopivin palveluaika täältä!

Lämpimästi Tervetuloa!

KG Salonki
Lapinrinne 2 F
00180 Helsinki, Kamppi
Kartta / Map

Anna Deryng
kgsalonki@gmail.com
050 322 5512

y-tunnus: 1951653-3