EMS-sähköstimulaatio

-Yksi käynti •90€
-5x •390€
-10x •690€

(EMS = electrical muscle stimulation)
Kasvojenkohotus EMS-faceliftillä sekä EMS-sähköstimulaatio vartalolle, lihasten manipuloimiseen ja rasvanpoistoon:
Laitteella tehdään painonlaskuun, lihasten treenaamiseen sekä kiinteyttämiseen tarkoitettuja hoitoja.

Facelift-sähköinen lihasstimulaatio kasvoille:
EMS perustuu nimensä mukaisesti lihasten jumppaamiseen. Laitteen erilaisilla ohjelmilla voidaan supistaa, kuormittaa ja rentouttaa lihaksia samalla tavoin kuin salilla tapahtuu lihaksille lihaskuntoa tehdessä. Kasvoissa lihaksia saadaan vahvistettua ja ilme kohenee luonnollisella tavalla. Esimerkiksi leukalinjaa, kulmia sekä poskipäitä voidaan kohottaa EMS-facelift sarjahoidon avulla. Kasvoista löytyy paljon lihaksia, joita ei niin sanotusti normaalissa arjessa tule käytettyä ja laitteella saadaan kohdistettua vaikutusta myös näihin lihaksiin.

EMS-sähköinen lihasstimulaatio vartalolle:
Laitteessa on 20 kumityynyllä varustettua elektrodia, jotka siirtävät lihaksiin (säädetyllä teholla) matalan taajuuden sähkösykkeitä, jotka supistavat ja rentouttavat lihaksia tietyssä rytmissä. EMS ei ainoastaan vahvista ja stimuloi lihaksia, vaan myös nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä auttaa poistamaan liiallista nestettä.
Yksi hoitokäynti kuluttaa asiakkaasta riippuen 500-700 kaloria.
Sähköstimulaattorin elektrodit päästävät (sähkösykkeiden lisäksi) infrapuna-aaltoja. Infrapuna-aallot hajottavat rasvakudosta ja selluliittia, täten ihostasi tulee kiinteämpi ja tasaisempi.

Menetelmä:
EMS pystyy siihen mihin aivot eivät pysty. Aivot stimuloivat useita lihassäikeitä, mutta sähköstimuloinnilla voi vaikuttaa kaikkiin lihassäikeisiin (lihassäikeiden toiminta synkronoituu tehokkaammin). Toisin kuin aivojen toiminta, EMS pystyy siirtämään tasaisia ja laadukkaita sykähdyksiä toimiviin lihasryhmiin sydämen tai verenkierron toimintaa häiritsemättä ja aiheuttamatta väsymystä. Näin myös tulokset ovat parempia ja turvallisempia.

Lihakset stimuloidaan sähkösykkeillä eli syke siirtyy lihaksiin hermosäikeiden kautta. Impulssin tehtävänä on supistaa lihaksia ja lisätä mekaanista aktiivisuutta. Lihakset supistuvat jokaisen sykähdyksen seurauksena. Mikäli lihaksia stimuloidaan useimmilla sykähdyksillä, lihassäikeet ovat jatkuvassa liikkeessä eikä stimulointi ehdi päättyä ennen seuraavaa impulssia. Näin lihakset ovat jatkuvasti töissä. Tämä ilmiö tunnetaan myös nimellä tetanisaatio eli toistuva stimulointi, mikä on toistuvien toisiinsa liitettyjen värähdysten seurausta.

Lihasten työnlaatu ja määrä riippuu laitteen asetuksista sekä tehosta ja myös elektrodien oikean paikan valinnalla on merkitystä. Intensiteetti mitataan milliampeereina (mAmp) jota ei ohjelmoida edeltävästi, mutta sitä voidaan kuitenkin lisätä jatkuvasti laitetta käytettäessä. Aktivoitujen lihassäikeiden määrä riippuu laitteen tehonsäädöstä. Laitetta suurella teholla käytettäessä, suurempi määrä lihassäikeitä aktivoituu ja mikäli teho on matala, myös aktiivisten lihassäikeiden määrä on pienempi. Yleisenä sääntönä on, että laitteen käyttö aloitetaan matalalla teholla ja tehoa lisätään asteittain.

Vaikutukset:
*Ihonalainen rasvakudos vähenee
*Lihakset kiinteytyvät ja vahvistuvat
*Vartalon muokkaus
*Facelift kohotus
*Liiallinen neste poistuu
*Kudosten kiinteytyminen ja uudistuminen käynnistyy
*Synnytyksestä palautuminen ja kiinteytyminen
*Ympärysmitat pienenevät
*Aineenvaihdunta tehostuu

Sopii hoitomuotona myös seuraaviin:
*Selkänikamiin liittyvät vaivat
*Vakava krooninen selkäkipu
*Reumaattiset taudit
*Lihaksien kasvattaminen
*Lihaksien kiinteyttäminen
*Fysikaalinen kuntouttaminen

Milloin hoitoa ei saa tehdä?
*Raskaus
*Epilepsia
*Sydänsairaudet
*Sydämentahdistimet tai muut laitteet

EMS-sähköstimulaatio sopii sekä miehille että naisille kehon ongelma-alueiden treenaamiseen (käsivarret, rintalihakset, vatsa, sääret, lantio, pakarat). Ennen jokaista harjoittelukertaa ja aina harjoittelun jälkeen on muistettava juoda reilusti vettä. 
Maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi sähköstimulaatiota suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa.

Varaa palveluaikatäältä!