Mikroneulaus

-Yksi käynti •110€
-Sarja-hoito sisältää 6 kertaa (6 kk) •490€

Mikroneulausterapia,
on kehittynyt tekniikka, joka stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.
Mikroneulausterapiaa käytetään ihon anti-aging-hoidoissa, selluliitin käsittelyssä, raskausarville ja hiusten lähtöön. Hoito sopii sekä naisille että miehille.

Miten mikroneulaus toimii?
Kliinisten tutkimusten mukaan mikroneulaus on tehokkaampaa kuin kuorivat hoidot, kuten kuoriva laser, mikrokuorinta tai kemiallinen kuorinta ja aivan yhtä tehokasta kuin muut ei-kuorivat hoidot, kuten ILP, CO2 ja fraxel-laser, mitä tulee näiden menetelmien kykyyn stimuloida kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja siten siis paksuntaa ihoa ja näin ollen madaltaa ryppyjä ja tasoittaa arpia.

Täydellinen hoitoaineiden imeytyminen:
Mikroneulausrullassa on 540 erittäin kapeaa neulaa, jotka tekevät ihoon pieniä mikroreikiä. Tämä stimuloi ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla.
Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät terapeuttiset seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin ja pääsevät vaikuttamaan merkittävästi ihon kuntoon. Tutkimukset ovat osoittaneet, että mikroneulaus myös paksuntaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät. 
Tulokset näkyvät 3-5 viikon kuluttua hoidosta, kun ihosolukko on uusiutunut. Hoidot tehdään ihon kunnosta riippuen noin 1 kuukauden välein. 
Hoito-kuuri sisältää 6 käyntiä.

Milloin Mikroneulaus?
(Mikroneulaus vaikuttaa vain paikallisesti hoidetulla alueella)
*Ihon jäntevyyden ja elastisuuden parantamiseen
*Ikäryppyihin ja juonteisiin
*Auringon vaurioittamalle iholle
*Ikä-ja pigmenttiläiskiin
*Suurihuokoiselle ja epäpuhtaalle iholle
*Kuivalle iholle
*Arpien häivyttämiseen (akne)

Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Milloin hoitoa ei saa tehdä?
(Mikroneulaus vaikuttaa vain paikallisesti hoidetulla alueella)
*Aktiivinen ruusufinni
*Huuliherpes (huulten alue: ennen hoitoa kannattaa ottaa estolääkitys, jos tiedät kärsiväsi huuliherpeksestä)
*Psoriaasis on tulehdustilassa
*Tulehtunut atooppinen iho (muuten atooppiselle iholle sopiva hoito, ihoa paksuntava vaikutus)

Toimenpiteet Mikroneulauksen jälkeen:
Ihoon ei saa koskea 6 tuntiin.
Näin vältytään mahdollisilta tulehduksilta. Reagointi hoitoon on yksilöllistä, mutta iho voi punoittaa ja lievästi kihelmöidä parista tunnista-päivään hoidon jälkeen.
Saunaa ja jumppaa ei suositella pariin päivään sekä uimista viiteen päivään. Auringonottoa on syytä välttää n. 7 vrk hoidon jälkeen.
Hoidosta seuraavana päivänä voit jo käyttää normaalia kosmetiikkaa, suosi kosteuttavia voiteita, ja käyttää normaalisti meikkiä.

》Varaa palveluaikatäältä!