Pigmentointi palvelut/ Microblading

Pigmentointi palvelut:
(sisältää vahvistus/ korjauskäynnin)
-Kulmien, Huulten tai Silmien (yläluomet) pigmentoinnit •290€

Microblading:
(sisältää vahvistus/ korjauskäynnin)
-Microblading kulmiin •290€

Kestopigmentointi ja Microblading,
eli kosmeettiset tatuointitekniikat silmien, huulten ja kulmakarvojen pysyvää korostamiseen. Tekniikoilla voidaan korvata joka-aamuinen meikkaaminen ja olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa.

Miten kestopigmentointi tehdään?
Kestopigmentoinnin tekemisessä käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, sekä nimenomaan tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Pigmenttiväri viedään ihon pintakerroksen alle tatuointikynän kaltaisella laitteella. Käsittely ei satu kuten tatuointi, sillä neula ei pistä yhtä syvälle ihoon. Paras lopputulos saadaan uusimalla käsittely aikaisintaan 4 viikon kuluttua.
Ennen varsinaisen kestopigmentoinnin tekemistä työ kannattaa suunnitella ja piirtää iholle helposti poistettavalla värillä, samalla valitaan toivottu malli esimerkiksi kulmakarvojen muodolle. Pigmentoinnin tulos näyttää 3-4 päivän ajan noin 30 % tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, “hilseilee”, kuolleen ihosolukon mukana pois.

Kestopigmentoinnin ja Microbladingin kotihoito-ohjeet:
Parannuttuaan kestopigmentointi ja microblading eivät vaadi erityistä hoitoa. Alkuvaiheessa on kuitenkin tärkeää varmistaa ihon paraneminen. Käsiteltyä aluetta sivellään viikon ajan 3 kertaa päivässä apteekista saatavalla Bevita, Bepanthen tai Helosan voiteella.
Tulehdusvaaran vuoksi käsiteltyä aluetta ei saa meikata 5 ensimmäisen päivän aikana. Saunominen, auringonottaminen ja uiminen on myös kiellettyä ensimmäisen viikon aikana.
Kestopigmentointi pysyy ihossa kudoksesta riippuen 3-6 vuotta ja se haalistuu pikkuhiljaa. Yleisin ylläpitovahvistus väli on noin kolmen vuoden kuluttua pigmentoinnista, jolloin muoto sekä väri korjataan ja vahvistetaan uudenveroisiksi.
Microblading vaalenee nopeammin ja haalistuu merkittävästi 2-4 vuodessa. Ylläpitovahvistus suositus on noin kahden vuoden välein.

》Varaa palveluaikatäältä!